top of page
Search
  • Writer's pictureFemke

New year, new entrance, new you! Mindful Medicine new entrance

We're so happy to announce that the renovation of the hall of social welfare centre 'de Horizon' is completed!

After 3 months of reconstruction work, the entrance hall has been completely renovated and a beautiful new space has been created. Come and have a look soon! A good excuse to come by and work on your new year's resolutions at the same time ;)


Come and have a look soon! And work on your new year's resolutions at the same time ;)

From today on, the entrance of Mindful Medicine will be as before at Hembrugstraat 156. If you find yourself on the other side of the building (at Zaandammerplein) you'll probably still be able to get in via one of the remaining opened gates. If not, then please walk around the building and use the main entrance! Upon arrival you can check-in with the reception and take a seat prior to your appointment.


Thank you so much for your patience and understanding during the renovation, we hope it wasn't too inconvenient for you.

I hope to see you again very soon in our practice, new entrance, new year, new you!

new entrance to the mindful medicine practice

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page