top of page
  • Foto van schrijverFemke

Dankbare dokterMindful medicine
Bedankt voor het afgelopen jaar!

Dankjewel dat jij klant bent -of bent geweest- van Mindful Medicine!

 

Aan het einde van het jaar wil ik iedereen heel graag bedanken voor zijn of haar komst.

Bedankt dat je de praktijk hebt bezocht, bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen en ook dankjewel voor je motivatie om te willen werken aan je gezondheid en geluk!

Het is elke keer weer heel inspirerend om samen met mensen zoals jij te werken aan genezing -in de breedste zin van het woord- ondanks dat dit op sommige momenten ook heel uitdagend (of soms haast onmogelijk) lijkt te zijn.

 

Jouw aanwezigheid maakt de praktijk tot een kleurrijke en levendige plek, een plek waar mensen beter kunnen worden en zichzelf weer kunnen vinden.

Dankjewel voor jouw bijdrage hieraan!

 

Ook ben ik erg onder de indruk van de positieve feedback die ik de afgelopen tijd heb gekregen. Een aantal van jullie liet online een review achter. Dus ook daarvoor: DANKJEWEL! Jullie mening is enorm waardevol en het motiveert me om elk consult weer, zo goed als ik kan, de beste zorg te leveren. Ik heb er zin in om daar in het nieuwe jaar weer mee verder te gaan. Mocht je ook je mening willen achterlaten, dan zou ik daar enorm mee geholpen zijn! Het vergroot de zichtbaarheid van de praktijk en het geeft anderen goede, onafhankelijke informatie zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een zorgverlener. Gebruik de link in dit bericht.


Rondom de feestdagen zijn we even gesloten maar vanaf 10 januari zijn we weer open, met een mooie nieuwe ontvangsthal! Voor het maken van een (vervolg) afspraak kun je in de tussentijd altijd e-mailen. De mail wordt rond de feestdagen iets minder vaak bekeken, maar je krijgt altijd reactie.

 

Ten slotte, heb ontspannen kerstdagen, ga gezond het nieuwe jaar in, en als ik je bij dat laatste kan helpen dan ben je natuurlijk in 2024 ook weer heel erg welkom.


Comments


bottom of page